Met een interactief stemsysteem van duvall heb je een beter evenement

3 stappen om interactief stemmen te integreren in uw live evenement

Interactief stemmen toevoegen verhoogt de betrokkenheid van de toehoorders. Het verbetert elk type van vergadering, presentatie of conferentie. In deze blogpost zetten we kort uiteen hoe u interactief stemmen kunt toevoegen aan uw evenement in samenwerking met duvall.

Er is meer nodig om met voting een toegevoegde waarde te leveren voor uw evenement dan het ter beschikking stellen van de apparatuur. Het goede aan samenwerken met duvall is dat we al uw zorgen uit handen nemen. U kunt zich concentreren op de eigenlijke presentatie en een kristalheldere boodschap bezorgen aan uw toehoorders.

In 3 stappen naar een beter evenement met interactief stemmen

  1. Om te beginnen, moet er een lijst met vragen zijn. Afhankelijk van uw bedoeling (informeren, entertainen,…) beslist u over de volgorde en de structuur die u wenst aan te brengen. Het is nuttig duvall reeds in deze fase te betrekken bij het proces zodat u volop kunt genieten van onze ervaring. duvall zal u bijstaan bij de uitwerking van het best mogelijke plan.
  2. duvall voert de vragen en de mogelijke antwoorden in het computersysteem in. Uiteraard kunnen vragen en antwoorden in uw eigen huisstijl opgesteld worden. U hoeft ons enkel uw Powerpointbestanden en uw beeldmateriaal te bezorgen.
  3. U krijgt een uitgebreide briefing over de beste manier om uw vragen te stellen, de nodige instructies te geven aan uw publiek voor het gebruik van de stemkastjes en over de voorstelling van de resultaten.

Volledige dienstverlening

Dus contacteer duvall indien u bij een volgende gelegenheid interactief stemmen wil aanbieden tijdens uw evenement. Wij bieden een volledige dienstverlening. Uw kennis van de onderwerpen en de inhoud van de presentatie en de ervaring van duvall op het vlak van de organisatie van votingsessies: een ijzersterke combinatie!

PS: Wil je meer rendement op je evenement? Download dan hier ons gratis e-boek met tips om meer uit je evenement te halen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *