Hybrid Conferencing: een succesverhaal

Wereldwijde opinieleiders, regelgevers, rechters en beleidsmakers kwamen op 31 januari 2024 bijeen in het Steigenberger Wiltcher’s Hotel in Brussel voor de conferentie Antitrust, Regulation and the Next World Order. Deze bijeenkomst, georganiseerd en voorgezeten door de gerenommeerde econoom Cristina Caffara, creëerde een platform voor diepgaande discussies over de uitdagingen en transformaties in het mondiale economische landschap.

Cristina Caffara, een vooraanstaand econoom, is gespecialiseerd in mededingingsbeleid. Ze adviseert bedrijven en overheden over fusies, antitrustkwesties en regelgeving. Haar expertise wordt zeer gerespecteerd op dit gebied, waardoor ze een sleutelfiguur is in de wereld van mededingingsbeleid en regelgeving.

Het evenement kon bogen op een reeks gewaardeerde sprekers, waaronder invloedrijke figuren als EU-commissaris voor Justitie Didier Reynders, VS-handelsambassadeur Katherine Tai en voorzitter van de US Federal Trade Commission, Lina Khan, die het debat meer diepgang en perspectief gaven.

Met unieke uitdagingen in het complexe landschap van discussies over regelgeving zochten de organisatoren van de conferentie naar een veelzijdige partner om een perfecte ervaring te garanderen.

De uitdaging

De conferentie bracht unieke uitdagingen met zich mee, waaronder de behoefte aan een boeiende virtuele deelnemerservaring, een complex podiumontwerp en het faciliteren van vruchtbare discussies.

Voor het beheren van meerdere sessies en het bijstaan van sprekers op afstand was een partner nodig met een goed begrip van de technische uitdagingen en behoeften voor een dergelijke conferentie.

De weg vrijmaken voor dialoog

De toewijding van duvall om een omgeving te creëren die bevorderlijk is voor zinvolle dialogen was zichtbaar in het doordachte podiumontwerp. Het doel was om een klimaat te creëren dat een naadloze uitwisseling van ideeën mogelijk maakte, in plaats van te streven naar extravagante esthetiek. Het podium diende als achtergrond en benadrukte het belang van inhoud boven theatraliteit.

Dynamische projectie zorgde voor een duidelijke en precieze weergave van de inhoud. Ons zorgvuldig geluidsbeheer droeg bij aan een vlekkeloze luisterervaring, waarbij elke nuance van de discussies werd vastgelegd.

QuaQua: de hybride ervaring verbeteren

duvall gebruikte de kracht van haar eigen systeem, QuaQua, om een gebruiksvriendelijk platform te bieden voor virtuele deelnemers. Dit zorgde voor een aangename en boeiende ervaring voor degenen die op afstand deelnamen. QuaQua faciliteerde de deelname van sprekers op afstand, zodat zij konden bijdragen aan de conferentie zonder fysiek aanwezig te zijn.

De naadloze integratie van sprekers op afstand voegde diversiteit toe aan de discussies en maakte van de conferentie een echte internationale dialoog.

Bekijk een deel van de discussie en QuaQua in actie in deze video.

Professionele livestream en opname

The duvall team was perfect. Cristina was thrilled with duvall’s service. Please thank the team for us.

Kelly, Conference Organiser

Het strategische gebruik van camera’s met automatische scherpstelling van de sprekers was bedoeld om de visuele betrokkenheid te vergroten. Deze technologie zorgde ervoor dat de aandacht van het publiek gericht bleef op de spreker, wat bijdroeg aan een meer immersieve ervaring zonder onnodige en afleidende versieringen. De nadruk lag op het leveren van inhoud op een duidelijke en visueel aantrekkelijke manier.

Meetbaar effect

duvall’s ervaring in conferencing gecombineerd met haar strategische oplossingen droeg bij aan een succesvolle conferentie. De verbeterde virtuele deelnemerservaring, professionele livestreaming, naadloze hybride integratie en integratie van sprekers op afstand verhoogden de algemene betrokkenheid. Het immersieve podiumontwerp en de dynamische projecties boden een meerwaarde en creëerden een positieve en onvergetelijke conferentie-ervaring.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *