congres met live streaming

Als u toch een stemsysteem heeft, gebruik het dan.

Voor bepaalde evenementen kunt u gewoonweg niet zonder stemsysteem. Neem bijvoorbeeld een vergadering om een nieuwe raad van bestuur te verkiezen. Als er veel mensen aanwezig zijn, zal het verzamelen van de stemmen met een stemsysteem veel sneller en efficiënter verlopen dan wanneer de stemmen manueel moeten worden verwerkt.

Als u toch een stemsysteem heeft, gebruik het dan.

Bedenk nu dit: u heeft het stemsysteem voor een stemming van 5 minuten en uw vergadering duurt de hele dag. Waarom zou u het systeem dan niet voor andere doeleinden gebruiken dan alleen maar de verkiezing van de nieuwe raad van bestuur?

Door er creatief mee om te gaan, kunt u van het stemsysteem een instrument maken dat de volledige vergadering interessanter en interactiever maakt. Bovendien zal de investering die u heeft gedaan om het stemsysteem te huren veel meer renderen.

Haal meer uit uw investering

U kunt zoveel meer doen om uw vergadering boeiender te maken en er meer uit te halen.

Gewoonlijk denken mensen dat stemsystemen beperkt zijn door hun technologie, maar in werkelijkheid is de enige limiet voor het rendement van het stemsysteem de creativiteit van de organisator van het evenement. Het enige wat u nodig heeft, zijn de vaardigheden en de kennis, en mensen die de technologie begrijpen en de kunst beheersen om er creatief mee om te gaan.

Laten we het voorbeeld nemen van een camerasysteem: er bestaan betaalbare niet-professionele camerasystemen die beelden van uitstekende kwaliteit afleveren. U zult echter nooit dezelfde fascinerende beelden kunnen maken als een professionele cameraman: het zijn hun ervaring en hun kennis van kadrering, licht, opnamehoek enzovoort die het echte verschil maken.

We zien vaak situaties waarbij mensen een evenement voorbereiden en plannen en pas op het allerlaatste moment beslissen een stemsysteem te gebruiken. Dit betekent dat het systeem wordt toegevoegd aan het evenement en er niet echt deel van uitmaakt.

Zulke beslissingen zijn gewoonlijk het resultaat van een gebrek aan kennis van het potentieel van zo’n systeem. Dat is uiteraard prima – het zou stupide zijn te verwachten dat mensen die een stemsysteem niet dagelijks gebruiken, zouden kunnen inzien welk potentieel het heeft.

Het is echter belangrijk te weten dat er partners bestaan zoals duvall, die veel toegevoegde waarde kunnen leveren wanneer ze reeds in een vroeg stadium betrokken worden bij de creatie en planning van een evenement. Zij voorzien en beheren stemsystemen voor verschillende soorten evenementen en dankzij die ervaring kennen ze alle mogelijkheden van het systeem. Stemsystemen en hun mogelijkheden veranderen namelijk voortdurend en zijn het resultaat van jaren ervaring bij duizenden evenementen.

Is het geen geruststellende gedachte samen te werken met een partner die dit systeem door en door kent en die u helpt er het meeste uit te halen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *