Foto van de ruimte voor videoconferentie in Merelbeke

Videoconferentie in Merelbeke

In Merelbeke biedt de specialist in conferentie- en vergadertechnologie duvall ook videoconferencing aan in haar eigen lokalen. Daardoor komen videoconferenties binnen het bereik van organisaties die slechts af en toe nood hebben aan vergaderen-op-afstand.

Kostenefficiënte vergaderingen

U kan nu eindelijk uw buitenlandse klanten of partners echt ontmoeten zonder tijd te verliezen met reizen of te investeren in dure apparatuur. Een groot voordeel, en ook nog eens beter voor het milieu!

Dankzij onze videoconferentietechnologie kunnen mensen die zich op totaal verschillende plaatsen bevinden, elkaar ontmoeten alsof ze naast elkaar aan dezelfde vergadertafel zitten. In onze videoconferentieruimte in Merelbeke ligt de kwaliteit waarmee beeld en geluid tussen zeer ver uit elkaar gelegen locaties worden uitgewisseld zo hoog, dat een meeting alle voordelen krijgt van een live ontmoeting.

Deelnemers zien elkaars gelaatsuitdrukking, lichaamstaal en gebaren. Deze manier om elkaars presentaties te volgen, verschilt niet van een gewone en traditionele vergadering.

Videoconferentie zorgt ervoor dat mensen elkaar beter begrijpen en zij krijgen het gevoel dat ze rechtstreeks met elkaar in contact staan.

De apparatuur

In de videoconferentieruimte van duvall in Merelbeke kunnen een tiental personen deelnemen aan de vergadering. Deze ruimte is uitgerust met het Lifesize-videoconferentiesysteem.

De LifeSize codec garandeert een hoogkwalitatieve uitwisseling van beeld en geluid zonder enige merkbare vertraging waardoor u steeds een vloeiend beeld krijgt met lipsynchronisatie.

Flexibiliteit is het grote voordeel van het Lifesize-systeem.

  • Ons systeem is compatibel met andere videoconferentiesystemen.
  • Zo kunnen ook PowerPointpresentaties of andere computerbestanden eenvoudig geïntegreerd worden in een videoconferentie.

Waar vindt u ons?

De videoconferencing ruimte van duvall bevindt zich in het gebouw aan de Ambachtsweg in Merelbeke. Dit is vlakbij de R4 rond Gent en afrit 16 van de E40 Brussel – Oostende.

Wij zijn makkelijk bereikbaar en er is voldoende gratis parkeermogelijkheid.

Liever in uw kantoor?

Ook ondernemingen die een videoconferentie willen organiseren vanuit hun eigen lokalen kunnen beroep doen op duvall.
duvall headquarters

Voor informatie over duvall en boekingen:
TEL +32 9 236 61 71    –    Email info@duvall.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *